Sivu on päivitetty 28.5.2009 - Nälkäteatterin etusivulle

SURR! 
- oodi ötököille

Maailma on kiinnostava paikka, varsinkin suurennuslasin läpi tarkasteltuna. Tuolla monta kaunista on kukkaa, tuolla näre hirmu korkea. Mitä ihmettä tekee muurahainen pelastuttuaan nipin napin kengänanturan alta? Entä millaisiin seikkailuihin ajautuu suurisuinen sammmakko purjehdusmatkallaan lätäkön poikki? Surr! – oodi ötököille on esitys, jossa näihin ja moniin muihin visaisiin kysymyksiin saadaan vastaukset ja kuullaanpa sekin, miksi kaupungin järjestyssäännön kolmannentoista pykälän nojalla MUUAN eläin on ankarasti kielletty.

SURR! – oodi ötököille on päiväkoti-ikäisille lapsille soveltuva, mutta myös hiukan sitä vanhempia viihdyttävä kahden näyttelijän kiertuemuotoinen lastenteatteriesitys, joka sisältää kotimaisten lastenrunojen lisäksi musiikkia ja nukketeatteria. Esityksen valmistamisen on mahdollistanut Kalevalakorun kulttuurisäätiö. Esitystä on tukenut myös Helsingin kaupungin kulttuuriasiainkeskus.

SURR! – oodi ötököille kestää noin 35 minuuttia. Esityksen hinta on tilaisuudesta riippuen sovittavissa, esim. yhden päiväkotiesityksen hinta on 350 euroa. Helsingin ulkopuolelle matkustaessamme veloitamme myös matkakulut. Tilaaminen tapahtuu joko puhelinnumerosta 050-5817928 (Anni Tani) tai sähköpostiosoitteesta anniriikkatani(at)gmail.com.

Lue arvostelu Ötököistä Teatterikeskuksen sivulta.

Esityskuva

Nälkäteatterin etusivulle